Lippen

Met PMU kan je de vorm van je lippen corrigeren, extra accentueren en zelfs ietsje voller laten lijken.

Let wel, met PMU kan je geen ‘filler’ effect creëren!

Een lipcontour kan mbv een schaduw zorgen voor een iets mooier afgelijnd & strakker resultaat of dmv de ‘full lip’ techniek, kunnen we de volledige lip inkleuren waardoor je lippen er iets voller gaan uitzien en je geen lipstick meer dient te gebruiken, hooguit nog wat lipbalsem of transparante gloss.

 


De behandeling

  • De behandeling voor lippen bestaat altijd uit 2 behandelingen.
  • Tijdens de eerste afspraak wordt sowieso de methode, de vorm en de kleur besproken. De vorm wordt tevens zorgvuldig uitgetekend. Er wordt een intakeformulier ingevuld en de lippen worden ter verdoving voorbehandeld. Na de behandeling krijg je uitgebreid de nazorginstructies mee. Tevens wordt de volgende behandeling met jou ingepland.
  • De lippen zien er meteen na de behandeling gezwollen en donker uit. De zwelling neemt binnen de 24h af. De kleur is gemiddeld 5 dagen wat te donker. Na een week vervaagt de kleur 40% tot 60%. Het eindresultaat is hierdoor vaak pas te zien na 8 wkn.
  • De 2e behandeling is absoluut noodzakelijk bij lippen en is als het ware de perfectiebehandeling die zorgt voor de puntjes op de i.  Na de eerste sessie vervaagt tot 40 tot 60% van de kleur. Bij de bijwerking is dat maar 30%.
    ZONDER deze bijwerking zou het resultaat maar max 6 mnd tot 1 jaar zichtbaar zijn.

Het resultaat blijft gemiddeld 2 tot 4 jaar. Dit is afh van persoon tot persoon. Bij iemand met zeer droge lippen die vaak velletjes heeft of indien men een zeer lichte/nude kleur kiest, vaak koortsblaren of fillers heeft, zal het resultaat sneller vervagen en is een jaarlijkse tot 2-jaarlijkse bijwerking aan te raden.


Kan lippigmentatie als je het Herpes virus hebt?

Dit kan enkel als u vooraf medicatie inneemt op voorschrift bij de dokter, min. 2 dagen op voorhand gedurende 5 dagen lang. Zo niet, dan is er 60% kans dat u na de behandeling koortsblaren zult krijgen en deze kunnen zich verspreiden over heel uw lippen. De koortsblaren veroorzaken plekjes waardoor het pigment niet mooi zichtbaar zal zijn en uiteindelijk voor een onvoltooid resultaat zorgt.


Technieken

Lipcontour met schaduw

permanent shaded lips

Lipcontour met schaduw – Dit is een lipcontour met schaduw naar binnen toe uitgewerkt waardoor de contour minder contrasterend lijkt. Eerst wordt de lipliner aangebracht en daarna wordt met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn zachtjes ingekleurd. Het effect kan van donker tot nude.

 


Full lips

full lips

Full lips – Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als de lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd mooi opgemaakte lippen te hebben. Hooguit nog wat lipbalsem of transparante gloss and you’re ready to go 💋

 

Klik hier voor meer voorbeeldfoto’s

Tips in je mailbox
witruimte
Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, technieken & promo's
PS: beloofd, we zullen je niet spammen ;)
witruimte
We respecteren je privacy
Chat openen
Hallo, hoe kunnen we je van dienst zijn?
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close